SEO optimering

Seo optimering är en marknadsförings teknik med vilken man lyckas ranka en hemsida på topp10 i Google på sökord som är relevanta och konverterande. Om vi tar mediaclever som ett exempel och den här undersidan är dess jobb eller mål att synas i Google när någon söker efter seo tjänster, seo optimering eller liknande.

På så sätt kan vi presentera våra seo tjänster för personer som just nu behöver den här typen av tjänst vilket gör det betyligt enklare för oss att sälja tjänsten. Med exakt samma teknik kan vilket företag som helst se till att optimera sin försäljning genom att synas på ord som deras konsumenter söker på.

Kontakta oss så berättar vi mer om seo, vilka nyckelord som är bra för ditt företag och hur du skulle kunna dominera Google på sökord som genererar mer pengar till ditt företag eller läs mer om sökmotoroptimering.

home_interactive_iconbox_3

ON PAGE SEO

On page seo är optimering av själva hemsidan. När man optimerar en sajt är det viktigt att bygga upp sidan rätt i koden, att mobilanpassa sidan för mobilt sök, att texten på sidan är lättläst & relevant för det man vill synas på, att sidan är rätt struktuerad, användarvänlig, att sidan laddar snabbt och mycket annat som talar om för Google som är världens bästa sökmotor att "det här" är den bästa sajten ni kan visa i era sökresultat när någon söker efter något som denna hemsidan är relevant för. On page seo är alltså ett sätt att mäta hur bra en hemsida är byggd.

home_interactive_iconbox_2

OFF PAGE SEO

Off page seo är det man gör utanför hemsidan för att pårverka hemsidans placering i sökresultaten. När en hemsida får en länk till sin hemsida från en annan värdefull hemsida så ökar hemsidans värde och detta är en väldigt stor ranknings faktor inom seo. Det kan låta enkelt men är faktiskt den absolut svåraste biten av seo. Det är nämligen inte så enkelt att få andra hemsidor att länkar till en, länkbygget måste byggas med en smart strategi och gör man fel kan man bli straffad och borttagen från googles sökresultat helt och hållet.

LÄR DIG SÖKMOTOROPTIMERING

Att lära sig sökmotoroptimering från grunden som nybörjare är ett väldigt tufft uppdrag. Dels kräver det en hel del erfarenhet som inte teoretisk kunskap kan ge en, dels så är det hemligt hur Google egentligen avgör vem som ska synas i toppen och dels så är det väldigt enkelt att göra fel vilket kan leda till att man blir straffad av Google och borttagen från sökresultaten helt.

Gillar man tuffa utmaningar är sökmotoroptimering verkligen en utmaning att bita i. För att behärska seo som håller i längden rekommenderar vi med att man först och främst fokuserar på att lära sig allt om hur man skapar så bra hemsidor som möjligt och att man samtidigt implementerar on page seo i lagom mängder..

Jag rekommenderar att du lär dig jobba i wordpress och använder dig utav ett par plugins som tex Yoast seo, EWWW bildoptimerare, Bwp Minify och kanske andra wordpress seo plugins som kan hjälpa din sajt att ladda snabbare, fungera bättre och att ranka bättre. En utav dom absolut seo guiderna som skapat på Svenska skapades av Jim Westergren och heter seo-guide.se

Vill du veta mer om seo?

Skicka dina seo frågor till oss så skickar vi tillbaka svar så snabbt vi kan.